Apparaten en accessoires
Vegetarische bruine rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember in plakjes (2 mm)15 g
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode chilipeper ontpit, grof gehakt1
-
olie25 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)180 g
-
verse champignons de Paris, in plakjes (0,5 cm)120 g
-
wortelen in blokjes (± 1 cm)80 g
-
voorgekookte bruine rijst250 g
-
water400 g
-
sojasaus50 g
-
oestersaus20 g
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
zout1 tl
-
½ tl gemalen zwarte pepergemalen witte peper½ tl
-
olie1 - 2 el
-
eieren4
-
verse sojascheuten om op te dienen
-
lente-ui als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
5953.4 mg
Eiwitten
41.9 g
Calorieën
4875.8 kJ /
1165.4 kcal
Vetten
61.9 g
Vezels
10.4 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
112.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Bolognese
50min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Bibimbap burrito
45min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min